Stap binnen in onze welzijnsstudio, waar we een harmonieuze omgeving creëren voor lichaam en geest. Onze studio biedt ontspannende, high - energie en small group leefstijl coaching workouts aan, om jouw algehele welzijn te bevorderen.

In een oase van rust, met maximaal 6 deelnemers waar je kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en jezelf kan verwennen met de zorg die je verdient.

We geloven in het creëren van een holistische benadering van welzijn in combinatie van ontspanning, energie en leefstijl trainingen een compleet pakket vormen om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren.


Verkwikkende High Energy class

High energy class is een fitnessroutine die draait om snelle, ritmische bewegingen die je hartslag verhogen en je lichaam uitdagen. Tijdens high energy class worden verschillende spiergroepen getraind, wat leidt tot algehele spierversteviging. Het is een geweldige training om stress te verminderen en je energie te verhogen. 


Stretch & Relax

Een stretch & relax is een kalmerende ervaring die richt is lichte spierverstevigingen oefeningen, op het strekken van je lichaam en het verminderen van spierspanning. Het is een perfecte manier om stress te verminderen, flexibiliteit te vergroten en een gevoel van welzijn te bevorderen.  Het stelt je in staat om de hectiek achter je te laten en in het moment te leven. 


Adem & mediteer sessies

Adem & meditatie sessies is een betoverende reis naar innerlijke rust en evenwicht. Last een moment in waarin je brein even tijd en ruimte gunt. Deze sessies leer je hoe je je ademhaling kan beheersen en hoe je meditatie kan gebruiken om je geest te kalmeren, scherp en gezond te blijven.  Dit heeft  vele geestelijke en lichamelijke voordelen tot gevolgd.


Life energy vital small class

Met een klein groepje samen verbeteren aan je leefstijl, met als gevolg een groot resultaat! Wekelijks ga je met jouw persoonlijke leefstijl programma gezamenlijk tot 6 deelnemers de uitdaging aan om je leefstijl te verbeteren. De aanpak blijft hierbij voor iedereen persoonlijk en betrouwbaar. Je werkt als individu aan jouw doelstelling, wat nog meer motiverend werkt!