Mijn persoonlijke ontdekkingstocht over darmtherapie.

Hoi, ik ben Bianca leefstijlcoach & darmtherapeut.

Graag wil ik jullie meenemen naar mijn ontdekkingstocht naar leefstijl & darmtherapie. Het is een reis vol ontdekkingen, uitdagingen en vooral mijn passie voor het verbeteren van welzijn van mijn cliënten.

 

In mijn praktijk begon ik steeds vaker te merken dat veel van mijn cliënten last hadden van verschillende uiteenlopende lichamelijke klachten.

Van vermoeidheid, minder dagelijkse energie, spijsverteringsklachten tot laaggradige lichamelijk ontstekingen.

Het leek soms wel of deze klachten een gemeenschappelijk link met elkaar hadden. Gedreven door mijn nieuwsgierigheid besloot ik mezelf verder te verdiepen in  deze klachten.

Al snel kwam ik tot een conclusie dat veel van deze klachten hun oorsprong vonden in de darmen. Ik realiseerde dat je darm- microbioom niet alleen cruciaal is voor het afvallen en een goede spijsvertering , maar ook voor een algeheel gevoel van welzijn.

Maar wat is nu precies je darm- microbioom?

"Het zijn  kleine beestjes van een samenstelling

schimmels, goede bacteriën, gisten en virussen

in jouw darmen."

Jouw “ kleine beestjes “ spelen gezamenlijk een cruciale rol bij het spijsverteringsproces, het immuunsysteem en het versterken van je algehele welzijn. Ze beschermen jou tegen pathogenen en ziekteverwekkers, die een grote invloed hebben op het verloop van ziekten en/ of allergieën.


Mijn reis stopt nog niet.

Voortdurend blijf ik mezelf verdiepen door het volgen van verdiepingsopleidingen en het bijwonen van conferenties en workshops. Mijn passie voor het helpen van andere om hun darmen weer te optimaliseren blijft groeien met elke ontdekking die ik doe. Of het nu gaat om het identificeren van voedselintoleranties, het herstellen van de darmflora of het aanleren van andere levensstijlgewoonten.

 

Mijn reis over de werking van de darmen is nog steeds een voortdurende ontdekkingstocht, maar bovenal ben ik dankbaar voor de mogelijkheden om mijn passie te volgen en anderen te helpen op hun eigen persoonlijke reis naar een betere welzijn en een gelukkig energiek leven.Wist je dat je lichaam perfect kan aangeven

 wanneer het uit balans is?

Je ervaar al een tijdje verschillende lichamelijke klachten zoals spijsverteringsproblemen, hoofdpijn- en je hebt vaak last van vermoeidheidsklachten. 

Wat zijn de oorzaken?

Maar wat kan je doen om deze klachten te verminderen en weer een optimale fitheid opbouwen?

Ik sta voor jou klaar om je te ondersteunen en te begeleiden naar een energieker, vitaler welzijn.

Samen ontdekken we welke gewoonten die helpen om in balans te komen en te stralen, zelfs te midden van de uitdagingen in je dagelijks leven. 

Dat niet alleen gezonder is, maar het creëert ook een levensstijl die je veerkrachtig maakt, een betere concentratie geeft, een verhoogde productiviteit en gelukkig met je waarde en ambities laat voelen.


"Goede voeding, voldoende beweging en ontspanning vormen de basis van een van een energiek leven."

  • Jouw voedingskeuzes hebben vaak invloed op je energieniveau, gewicht, immuunsysteem en algehele darmgezondheid.
  • Je lichaam geeft met verschillende lichamelijke klachten precies aan als het uit balans is. De kracht zit vooral in het weten, zelfkennis en het leren toepassen. Als ervaringsdeskundige sta je er nooit alleen voor.
  • Mijn missie is om jou te helpen bij het verbeteren van je levensstijl en darmgezondheid om zo je fitheidsdoelen te bereiken.
  • Het Leefstijl Energy Vitaal Traject is flexibel en aanpasbaar, zodat het aan kan passen aan jouw persoonlijke behoeften en levensstijl. 
  • Mijn visie, kennis en inzichten, kijk ik vanuit een breder perspectief naar jouw algehele fitheid.

We zetten samen direct alle stappen voor een verdiepend inzicht. 

Ervaar om je oude patronen los te laten en leer je energieke lichaam weer te voelen. 

Een methode die gericht is op een evenwichtige darmgezondheid en energieker levensstijl."


Jezelf weer energiek voelen gaat immers ook om beweging, ademhaling, stress vermindering, mindset immuunsysteem en slaap!

Maar ook om geluk, zelfliefde en hoe je energiek  jezelf voelt.