Visie Voeding en fit lifestyle: 

" Jouw doelstelling om af te vallen en weer vitaler te voelen gaan we samen halen!'                              


Mijn naam is Bianca, sinds 2008 eigenaar van Voeding en Fit.

Mijn missie is om jou op weg te helpen naar de beste versie van jezelf.
Ik wil je laten ervaren dat voeding en aanpassingen in je leefstijl vóór jou kunnen werken. 

Een fit gevoel willen we allemaal. Voeding en leefstijl spelen daarbij een hoofdrol. Maar hoeveel moeten de verhoudingen zijn?

In welke verhoudingen van je lichaamsbouw, leeftijd, lichamelijke klachten, fase van je herstelproces spelen hierin samen een grote rol?

Met mijn visie, kennis en inzichten, kijk ik vanuit een breder perspectief naar jouw gezondheid.

Gezondheid gaat immers ook om beweging, ademhaling, stress, mindset Immuunsysteem en slaap!

Maar ook om geluk, zelfliefde en hoe je energiek  jezelf voelt.

 

Voeding en fit is aangesloten bij de overkoepelende Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en je wordt begeleidt door erkende gediplomeerde therapeut op het gebied van leefstijl en darmklachten.


Voeding en fit leefstijl coaching is gespecialiseerd in voeding, beweging, overgewicht, darm- therapie en overgangsklachten.


Voeding en fit lifestyle biedt een persoonlijk leefstijl vitaal programma.

Bij voeding en fit leefstijl krijgt iedereen een persoonlijk leefstijl vitaal programma. Binnen in mijn praktijk begeleid ik mijn deelnemers om met gezonde voeding en beweging de juiste keuzes te maken, samen op weg naar een optimale vitale leefstijl.

Naast de voeding- en bewegingsadviezen, krijg je alles op het gebied van wat een gezonde leefstijl inhoud, de werking van je lichaam en over het balans toepassen van stress, rust en ontspanning. 

 

Geen strenge diƫten, maar handvaten om je leefstijl te verbeteren!

Het maken van slimme gezonde keuzes, door je voeding en bewegingspatroon af te stemmen op je dagelijkse activiteiten helpt het jouw je nieuwe leefstijlprogramma goed vol te houden. 

Het gaat om het stap - voor - stap - verbeteren van je leefpatroon

Hierdoor krijg je meer controle op je nieuwe leefstijl en het wordt steeds makkelijker om je nieuwe leefstijl blijvend toe te passen. Zodat je zelf de kennis en vaardigheden hebt om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.