Wil jij afvallen, fit, energiek voelen en ook je gezondheid serieus nemen?

" Begin vandaag je reis naar een gezonder levensstijl. "                           


Mijn naam is Bianca, sinds 2008 eigenaar van Voeding en Fit lifestyle.

"Goede voeding, voldoende beweging vormen de basis van een gezond leven. Jouw voedingskeuzes hebben invloed op je energieniveau, gewicht, immuunsysteem en algehele darmgezondheid.

Als ervaringsdeskundige help ik jou het verbeteren van je levensstijl en darmgezondheid om zo je gezondheidsdoelen te bereiken.

Samen streven we naar een evenwichtige darmgezondheid en energieker levensstijl."

*****************************************

Voeding en fit lifestyle is een gecertificeerd leefstijl, voeding en darm- therapeut.

"Mijn missie is om jou op weg te helpen naar de beste versie van jezelf.
Ik wil je laten ervaren dat je met de juiste voeding en voldoende beweging jezelf een waardevolle healthy transformatie kan toepassen."

*************************

Fit en energiek voelen willen we allemaal. Voeding en fit lifestyle speelt daarbij een hoofdrol. Onze "Leefstijl energy vitaal trajecten" helpen je om jouw gezondheidsdoelen te bereiken of je nu opzoek bent naar gewichtsverlies, spieropbouw, meer rust in je darmgezondheid of je algehele fitheid wilt verbeteren.

Maar hoeveel moeten de verhoudingen zijn?

"De verhoudingen van je lichaamsbouw, leeftijd, lichamelijke klachten, fase van je herstelproces spelen hierin gezamenlijk een belangrijke grote rol"

Met mijn visie, kennis en inzichten, kijk ik vanuit een breder perspectief naar jouw gezondheid.

***************************

Een optimale gezondheid en gezond afvallen gaat immers ook om beweging, ademhaling, stress vermindering, mindset Immuunsysteem en slaap!

Maar ook om geluk, zelfliefde en hoe je energiek  jezelf voelt.- succes verhalen - 

Van uitgeput naar energiek!

Mijn leven werd gedomineerd door deadlines, stress en een ongezonde levensstijl. Ik wist dat er iets moest veranderen, maar ik wist niet waar ik moest beginnen.  Bianca begon met wat kleine veranderingen in  mijn dagelijkse routine aan te brengen en nam ik de tijd voor een dagelijkse wandeling en meditatie om mijn stressniveau te verlagen. Al snel voelde ik de positieve resultaten zoals meer energie, verlies in gewicht en ik merkte dat mijn focus en productiviteit op het werk verbeterende.  

*************************************************************

Van darmproblemen naar een fitter lichaam

Mijn dagelijkse leven werd beheerst door verschillende lichamelijke klachten zoals, een opgeblazen gevoel en spijsverteringsongemakken. Ik voelde mij dagelijks futloos en moe. Ik besefte dat het tijd was om mijn darmgezondheid serieus te nemen. Bianca pakte meteen mijn voedingspatroon aan en begon voedingsproducten te vermijden die de symptomen in mijn darmen verergerden. Daarnaast begon ik met regelmatige lichaamsbeweging. Bianca plaatste mijn trainingsprogramma in de Voeding & Fit lifestyle app, zodat ik thuis of in de sportschool mijn oefeningen kan doen. Na enkele maanden waren mijn darmproblemen sterk verminderd, mijn energieniveau was gestegen en ik had zelf wat gewicht verloren.