Voeding en fit lifestyle 'vitaal door het leven'

Biedt jouw een persoonlijke programma! 

Inbody lichaamsanalyse - voeding - en bewegingsprogramma - gezonde mindset  

 


Leefstijl coaching is erg persoonlijk.

Om jou van goede begeleiding te kunnen voorzien is het belangrijk om een leefstijl advies op maat te maken. Voeding en fit gaat daarom verder dan alleen advies te geven over voeding en beweging. In 30 dagen geef ik jou zoveel mogelijk alle kennis op het gebied van gezonde voeding, een goed bewegingspatroon, ontspanning, voldoende slaap en de juiste mindset. Deze elementen en er gezamenlijk ervoor zorgen dat je de juiste keuzes maakt,  help ik jou op weg, naar een zo goed mogelijk gezond leefpatroon, wat je in je dagelijkse leven makkelijk kan toepassen.

De trainingen kan zowel als privé coaching of als small group coaching tot 6 personen worden gegeven.

 

Naast een gezond voedingsprogramma geeft lichamelijke beweging activiteit ook een zeer positief effect op het lichaamsgewicht.

Gedurende weken krijg je intensieve persoonlijke begeleiding van jouw leefstijlcoach. Samen bespreken we jouw doelstellingen, om tot slot een mooi persoonlijk leefstijlprogramma te maken.

Een persoonlijk programma met realistische behaalbare doelen en hoe je alles in je nieuwe actieve leefstijlpatroon goed kan worden toegepast.

Hierdoor wordt het werken aan jouw leefstijl steeds leuker en uitdagender. 

 

Na een uitgebreide Inbody lichaamsanalyse wordt tijdens de intake eerst goed besproken, hoe jouw huidige voedingspatroon eruit ziet, hoe je dagelijkse bewegingspatronen zijn en eventuele mogelijke medische beperkingen zijn.

Met deze gegevens kunnen we een nog beter voedings- en een bewegingsprogramma op maat maken

wat succesvolle resultaten kunnen opleveren.

 Wil jij ook meer energie, minder stress

en een betere gezondheid?