Wil jij afvallen, fit, energiek voelen en ook je gezondheid serieus nemen?

Leefstijl coaching: Voeding en fit leefstijl vitaal


> Inbody lichaamsanalyse:  De Inbody lichaamsanalyse geeft een uitstekende snelle, eenvoudige manier van meten en een duidelijke analyse van jouw lichaamssamenstelling. 

Je lichaamssamenstelling wordt goed in kaart gebracht en je kan precies monitoren hoeveel de verhoudingen zijn in de veranderingen in je vetmassa, visceraal vetniveau,  lichaamsvetpercentage, spiermassa, eiwitten en vochtpercentage. Door deze veranderingen in je spiermassa en vetmassa kunnen we steeds weer je voeding en trainingsregime aanpassen om het behoud van je spiermassa te ondersteunen.

Lees meer over de Inbody lichaamsanalyse

Medisch: Voor een de nauwkeurige diagnoses te maken, om een gericht behandelplan op te stellen.

Fitness: Door middel van het resulatenblad worden de resultaten tastbaar en inzichtelijk.

Voeding: Met de juiste tools kunnen we met een voedingspatroon haalbare doelen en succes vergroten.

Welness: Met een volledig inzicht in je lichaamssamenstelling en je gezondheid kan je sneller progressie maken. 


> Persoonlijk voeding en trainingsprogramma:  De juiste voeding en training is essentieel voor zowel het opbouwen van spiermassa als het verlagen van je vetmassa. Daarnaast kan slechte darmbacteriën je gedrag en voorkeuren sturen, waardoor je extreem naar suikers gaat verlangen. De goede darmbacteriën kunnen je helpen met een gezond gewicht te krijgen of te behouden. Ze reguleren beter je verzadigd gevoel.

Voeding en fit lifestyle werk met een persoonlijk programma, aangepast aan jouw energie behoefte. Zoals niet een voedingsprogramma is dat voor iedereen hetzelfde werkt. Een voedingsprogramma met realistische doelen wat ook gemakkelijk toe te passen is in je dagelijks leven.  Kort om! Voelbaar fitter, slanker en meer energie.


> Ontspanning en een gezonde mindset: Naast fysieke trainingen werken we samen ook voor persoonlijke groei. 

Een gezonde darmflora kan je geestelijke gezondheid vergroten en helpen bij verminderen van stress gevoelens.

Mooie resultaten, het enthousiasme en het vertrouwen in jezelf krijgen. Door goed samen te werken, geeft het voor jezelf een duurzaam langdurig resultaat.


> Voelbare en zichtbare lichaamsveranderingen: Bij voeding en fit lifestyle wordt je sterker, fitter en soepeler. Daarnaast geeft een gezonde darmflora weer voldoende energie.

Een beter balans in voedingspatroon zorgt voor een goede diversiteit in je darmbacteriën. Dit zorgt voor het goed resultaat in de darmen en een betere opname van de essentiële voedingsstoffen. Zodat het afvallen een stuk beter makkelijker wordt, betere stofwisseling krijgt en je vermoeidheidsklachten zal verminderen.  


Wil jij ook meer energie, minder lichamelijke klachten, minder stress en een betere gezondheid?