Voeding en fit lifestyle vitaal ! 

Een persoonlijke leefstijl vitaal programma! 

> Inbody lichaamsanalyse: Om jouw lichaam te meten gebruiken wij de Inbody weegschaal. Deze weegschaal maakt een duidelijke analyse van de lichaamssamenstelling. Deze analyse geeft nauwkeurig de veranderingen in je vetmassa, spiermassa, eiwitten, vochtpercentage etc.

> Persoonlijk voeding en trainingsprogrammaDe juiste voeding is essentieel voor zowel het opbouwen van spiermassa als het verlagen van je vetmassa. Voeding en fit lifestyle werk met een persoonlijk programma, aangepast aan jouw energie behoefte met realistische doelen wat makkelijk is toe te passen in je dagelijks leven. Kort om! Voelbaar fitter, slanker en meer energie.

> Ontspanning en een gezonde mindset: Naast fysieke trainingen werken we samen ook voor persoonlijke groei. Mooie resultaten, het enthousiasme en het vertrouwen in jezelf krijgen. Door goed samen te werken, geeft het voor jezelf een duurzaam langdurig resultaat.

Voelbare en zichtbare lichaamsveranderingen: Bij voeding en fit lifestyle wordt je sterker, fitter en soepeler. Geen standaard oefeningen, maar gerichte oefeningen waarmee we jou fysiek en je fitheid gaat aan zetten. 

 

 Wil jij ook meer energie, minder lichamelijke klachten, minder stress en een betere gezondheid?