Workshop leefstijl & Darmgezondheid weer een groot succes!

De enthousiasme van de deelnemers was voelbaar tijdens de interactieve sessies. In een gezamenlijke inspanning om de bewustwording van darmgezondheid te vergroten en praktische tips te bieden voor een vitale leefstijl, was de de recente workshop over leefstijl & darmgezondheid wederom weer groot een succes.

Lees meer »

Hoe jouw darmgezondheid invloed kan hebben op gewicht beheersing.

Het menselijke darmmicrobioom, bestaande uit biljoenen bacteriën, schimmels en andere micro-organismen, speelt een cruciale rol in verschillende aspecten van de gezondheid. Een opkomend onderzoeksterrein heeft aangetoond dat het darmmicrobioom ook invloed kan hebben op gewichtsbeheersing en het ontstaan van gewichtsproblemen.

Lees meer »

Darmgezondheid

Er is nu steeds meer wetenschappelijk bewijs, dat gezonde darmen een goede bijdrage aan je gezondheid kunnen geven. Uit onderzoek van het RIVM blijkt dat slecht 30% van de Nederlanders aan dagelijkse recreatieve beweging doen en maar liefst 25% de richtlijnen van gezonde voeding naleven.

Lees meer »

Jouw hormonen en leefstijl

Voor ons als vrouwen spelen de hormonen vanaf je menstruatie tot je overgang bij verschillende lichamelijke processen een belangrijke rol. Bij sommige vrouwen begint vanaf hun veertigste de hormoonspiegel langzaam af te nemen.

Lees meer »

Voeding en fit lifestyle coach blog

De juiste mindset

Als je je lifestyle wilt veranderen is het belangrijk dat je een juiste mindset aanneemt waarbij je alles kan om een gezonde leefstijl kan bereiken. Je zorgt dat je een  houding aanneemt, alsof niets meer bij jou in de weg staat van wat je wilt bereiken om bij je eind doel te komen.  Kort om : ‘Je gaat jouw ideaalplaatje realiseren'.

Lees meer »

Een gezonde lifestyle

Al met kleine veranderingen in je lifestyle, kan het al bijdrage bij een gezonde immuniteit. Binnen een paar weken zie al snel resultaat. Drie gezonde eetmomenten en 2of 3 kleine tussendoortjes per dag is al voldoende. Als je de hele dag kleine beetjes eet, blokkeert het juist je vetafbraak. Laat je lichaam tussendoor de energie halen uit de vetreserve.

Lees meer »

Vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit is energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, of te wel de levenskracht, een overvloed van energie dat iemand heeft.

Lees meer »