Wil jij afvallen, fit, energiek voelen en ook je gezondheid serieus nemen?

Inbody Health Check : Is een betrouwbare methode voor de bepaling van je lichaamssamenstelling, spiermassa, vetmassa, visceraal vet en het lichaamswater!


In 2 minuten heb je een nauwkeurige inzicht van je lichaamsanalyse, vochtbalans, bloeddruk, vetmassa, en spiermassa. De lichaamsanalyse meting analyseert het lichaamsgewicht, lichaamswater, visceraal vetniveau, gezondheid van je cellen, eiwitten, mineralen en vetmassa. > De gegevens van de meting met de Inbody lichaamsanalyse zijn erg waardvol om zo persoonlijk programma samenstellen. Waar wij rekening kunnen houden met eventuele (oude) blessures, fitheid niveau, verouderingsklachten of obesitas, om zo gezamenlijke de gewenste doelen succesvol te bereiken.

Helaas kan er geen Inbody health check worden afgenomen

als je een pacemaker hebt of als je zwanger bent.


Lees verder: Voor een goede gezondheid is belangrijk dat jouw lichaamssamenstelling goed is.

Door segmentale ECW kunnen we onder andere monitoren van abnormale veranderingen bijvoorbeeld in de vocht- en spierbalans. Deze uitgebreide Inbody lichaamsmeting krijg je goed inzicht in de gezondheid van je cellen, je skelet spiermassa en eventueel oedeem ophoping opsporen. De voedingsstatus kan direct worden weergegeven en lokale vochtophoping kan inzichtelijk worden gemaakt, wat kan helpen bij het detecteren van diabetes gerelateerde complicaties zoals nierfalen, circulatieproblemen en oedeem.

Plan een gratis consult.

info@voedingenfitlifestylecoach.nl