Inbody Health Check is een betrouwbare methode voor de bepaling van je lichaamssamenstelling, spiermassa, vetmassa, visceraal vet en het lichaamswater!


In 2 minuten heb je een nauwkeurige inzicht van je lichaamsanalyse, vochtbalans, bloeddruk, vetmassa, en spiermassa. De lichaamsanalyse meting analyseert het lichaamsgewicht, lichaamswater, eiwitten, mineralen en vetmassa. Deze gegevens zijn erg belangrijk hoe de vocht spier- en vetbalans in jouw lichaam is.


Lees verder: Voor een goede gezondheid jouw lichaamssamenstelling goed in balans zijn.

Door segmentale ECW kunnen we onder andere monitoren van abnormale veranderingen bijvoorbeeld in de vocht- en spierbalans. Deze uitgebreide lichaamsmeting krijg je goed inzicht in de gezondheid van je cellen, je skelet spiermassa en eventueel oedeem ophoping opsporen. De voedingsstatus kan direct worden weergegeven en lokale vochtophoping kan inzichtelijk worden gemaakt, wat kan helpen bij het detecteren van diabetes gerelateerde complicaties zoals nierfalen, circulatieproblemen en oedeem.

> Met deze gegevens kunnen wij een goed persoonlijk programma samenstellen, waar wij rekening kunnen houden met eventuele (oude) blessures, verouderingsklachten of obesitas.

 

> Met de Inbody health check kunnen wij voor iedere client een persoonlijk voedings- en trainingsplan opstellen, om zo gezamenlijk de gewenste doelen succesvol te bereiken.

 

Helaas kan er geen Inbody health check worden afgenomen

als je een pacemaker hebt of als je zwanger bent.